Aanmelden voor huiswerkbegeleiding

Tijd

De huiswerkbegeleiding is elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:00.

Op locatie

De locatie is Slaghekstraat 140 in Rotterdam. In verband met Covid-19 mogen er maximaal 10 scholieren per keer aanwezig zijn. Daarom is het verplicht om je via onderstaand formulier aan te melden.

Digitaal

Elke dinsdag van 19:00 tot 21:00 zijn er ook begeleiders digitaal aanwezig. Via Zoom helpen ze je met je huiswerk. Ook hier is het verplicht je van te voren aan te melden. Je ontvangt dan via e-mail een link met instructies.

Meld je aan door hieronder het formulier in te vullen

In verband met Covid-19 is het verplicht om je van te voren aan te melden voor de huiswerkbegeleiding. Je kan aangeven of je naar de locatie wil komen of dat je digitaal huiswerkbegeleiding wil. Er kunnen maximaal 10 scholieren per keer fysiek aanwezig zijn.

Let op: vul altijd een juist e-mailadres in. Als je opgeeft dat je naar de locatie wil komen, dan sturen we je daar een bevestiging van. Als je opgeeft dat je digitaal huiswerkbegeleiding wil, dan sturen we je de instructies via e-mail.

We zullen je snel een e-mail terugsturen met informatie over je aanmelding. Zodra je de bevestiging hebt gehad, ben je officieel aangemeld.

    Op locatie (Slaghekstraat 140)Via zoom (Instructies worden via e-mail gestuurd)