Aanmelden als begeleider

Werkwijze

Als begeleider ondersteun je de scholieren die huiswerk aan het maken zijn. Je probeert uit te vogelen wat de hulpvraag is en helpt de scholieren daarbij. Sommigen hebben specifiek hulp nodig met een vak, anderen hebben meer baat bij tips over hoe je moet leren. Er zijn altijd meerdere begeleiders aanwezig; de verhouding is ongeveer 1 begeleider op 5 scholieren.

Hoe vaak?

Dat ligt helemaal aan jou! Sommige begeleiders zijn er elke week, anderen één keer in de drie weken. We hebben een gezamenlijk rooster en plannen je in hoe vaak jij wil.

Vrijwilligerscontract

Je krijgt een vrijwilligerscontract voor het aantal uren dat je per maand aanwezig wilt zijn. Dit contract sluit je af met Humanitas, de welzijnsorganisatie in Feijenoord en de beheerder van de locaties waar we actief zijn. We vragen je ook een VOG-verklaring aan te vragen, die we uiteraard volledig voor je vergoeden.

Meld je aan door hieronder het formulier in te vullen

Vermeld onder andere waarom het je leuk lijkt om huiswerkbegeleiding te geven en hoe vaak je zou kunnen. Je zit natuurlijk nergens aan vast, iedereen komt altijd eerst een keertje proef lopen. Zo kan je rustig kijken of het wat voor je is.

Alvast bedankt voor je aanmelding. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.